Om oss

Bakom Hyttvillan Interiör står Johnny och Eva. Vi har alltid haft ett brinnande intresse för möbler och inredning och vet hur det är att bli passionerade av detta och hur mycket detaljer betyder i hemmet. Vi vet även hur svårt och tidskrävande det är att hitta just dessa speciella inredningsdetaljer och möbler. Vid sidan av våra vanliga arbeten drivs vi av att kunna erbjuda just dig och ditt hem de unika möbler och inredningsdetaljer som inte alltid är så lätta att hitta på marknaden.

Starka drivkrafter är vår kreativitet och behovet att utveckla nya ideér. Hemma älskar vi att fixa i huset som är från 1882. Huset går vid namnet Hyttvillan och var vid förra sekelskiftet hem för hyttingenjören med familj. Hyttvillan ligger vid ett gammalt järnbruk i hjärtat av Gästrikland och har sin historia där. Miljön omkring och huset i sig ger inspiration till våra möbler och inredningsdetaljer. Husets sjöläge bidrar också till idéer.

Det kan vara en utmaning att hitta det som passar för just ditt hus. I renoveringen av Hyttvillan som pågått i 20 år har vi kombinerat idéer från sekelskiftet med modernare design. Grundtanken är att skapa allt från original i kulturstil till modern design. Hyttvillan tillverkar allt från inredningsdetaljer som fönsterbrädor, väggpaneler och överljus, till möbler i gammal stil eller i modern design.

Vår vision är att kunna erbjuda dig det där speciella du har letat efter. Mått anpassat med egen design. Vi använder lokalproducerat material av högsta kvalitet.

Vi hoppas att du finner att vi har den fingertoppkänsla som du letar efter. Att vi kan erbjuda dig möbler och inredning som gör just ditt hem unikt och speciellt.

Till vardags arbetar vi inom vården. Johnny är anestesiläkare på intensivvårdsavdelning och Eva arbetar som anestesisjuksköterska på operation. Att arbeta med och hjälpa människor ger oss mycket tillbaka.